>

. NO WIDGETS YET

There are still no widgets here. To add some content please go to the Dashboard and add some Widgets to the Top Sidebar. If you don't need this section just go to Mercina Options and switch off the Top Sidebar.

¡

Terug naar boven

Knippen

Wij knippen ieder gewenst model .  Uw haar wordt altijd voorafgaand gewassen met een  SP product. Het SP product dat wij gebruiken, wordt aangepast aan uw haartype, uw haarprobleem of uw haarwens. Daarna gaan we samen met u in overleg  over het door u gewenste model of geven u een deskundig advies omtrent de mogelijkheden met uw haar. Na de behandeling wordt uw haar desgewenst even in model gebracht met de daar behorende stylingproducten. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie

Ook de heren zijn bij ons aan het juiste adres. Of de coupe nu gesneden, geschoren of geknipt moet  worden, we hebben het allemaal in huis

Ook authentiek nat scheren met een open mes zit in ons arrangement.  Een traktatie voor de man! Met heerlijke warme doeken wordt er nabehandeld met een lekker geurtje. Ook een leuk idee als verjaardags- of vaderdagcadeau.