>

. NO WIDGETS YET

There are still no widgets here. To add some content please go to the Dashboard and add some Widgets to the Top Sidebar. If you don't need this section just go to Mercina Options and switch off the Top Sidebar.

¡

Terug naar boven

Kleuren

Of u nu een grijsdekkende kleur, een fantasierijke kleuring, een creative creatie, veeg technieken, lowlights of highlights of uw uitgroei wilt laten kleuren, alles is mogelijk. Wij hebben een compleet assortiment van semi-permanente kleuringen  tot permante haarkleuringen die op  unieke wijze zijn ontwikkeld om met elkaar samen te werken. Hierdoor kunnen wij uw wens of droom waarmaken.

Color ID: Hiermee  kunnen we verschillende kleuren plaatsen zonder dat de kleuringen in elkaar over lopen.

Illuminacolor: Dit is een permanente, transparante kleur die glanst in elk soort licht met superieure haarbescherming en 100% grijsdekking.

Koloston Perfect Innosense: Deze speciale permanente haarkleuring is speciaal ontwikkeld om het risico op het ontwikkelen van een allergie te verminderen. Inclusief de nieuwe ME+ haarkleurmolecule, een revolutionaireinnovatie op het gebied van beauty en gezondheid.

Koloston Perfect : De permanente kleuring  voor maximale creativiteit. Met geweldige, gelijkmatige dekking over de gehele lengte van het haar en laat het haar tot 69% meer glanzen.

  • Color touch: Voor een hypernatuurlijke semi-permanente kleurspoeling met een schitterende glans  en ammonia vrij.
  • Blondor Freelights: Dit product maakt het mogelijk om looks met de ‘painting’techniek te creëren.
  • Blondor: Uiteraard hebben we ook de blondor om te blonderen, of highlights en een coupe soleil te zetten.
  • Magma: Dit produkt licht het haar op en laat tegelijkertijd kleur achter met diverse kleurmogelijkheden in een stap.
  • Color fresh: Een milde kleuring zonder oxidatie voor een gezonde haarconditie en een intensieve glans.
  • Kleurshampoo: Ook maken wij als onderhoud van de kleur een kleurshampoo op maat om een eventuele verkleuring of vervaging  te minimaliseren.

Alle kleuringen worden nabehandeld met een SP Colorsave emulsion  die de laatste resten van de kleuring eruit haalt, zodat de kleur langer houdt en het haar extra beschermd wordt.