>

. NO WIDGETS YET

There are still no widgets here. To add some content please go to the Dashboard and add some Widgets to the Top Sidebar. If you don't need this section just go to Mercina Options and switch off the Top Sidebar.

¡

Terug naar boven

Bijzondere behandelingen

Bruidskapsels:

Als u gaat trouwen, draait de dag om u. Om u hiervan niet af te leiden, kunnen wij uw kapsel en make-up bij u thuis verzorgen. Vooraf is er de mogelijkheid tot een proefkapsel en make-up  bij ons in de salon om diverse creaties uit proberen.

Verlengingen:

Wilt u een verlenging in uw haar, dan zijn er twee mogelijke technieken. De eerste techniek wordt uitgevoerd met prachtige Human hair Waves die door middel van een klein vlechtje in uw haar worden genaaid. Deze techniek blijft  tot tien weken zitten en is daarna weer herbruikbaar . Bij de tweede techniek wordt ook gebruik gemaakt van prachtige Human hair Waves die door middel van een op maat gemaakt touwtje direct in uw haar worden gezet. De Wave kan dan ook door u op ieder gewenst moment het haar verlengen.

Er zijn drie lengtes  verkrijgbaar, uiteraard kunnen wij ze voor u op lengte knippen. Daarnaasr zijn allerlei kleuren leverbaar, zelfs met high- of lowlights erin. Graag voorzien wij u hierbij van het juiste advies.

Dreadlocks:

Als u eens een keer dreadlocks wilt, zetten wij die graag voor u in. Samen met u kijken we welke kleur u wilt. De dreadlocks worden met een klein vlechtje en een draadje aan het haar vastgezet en kunnen tot drie maanden blijven zitten.